eng
Galaţi
22:15
1/5
Fatade-Deking-Dusumea-Pereti Despartitori Larice Siderian
Fatade-Deking-Dusumea-Pereti Despartitori Larice Siderian - photo 1 Fatade-Deking-Dusumea-Pereti Despartitori Larice Siderian - photo 2 Fatade-Deking-Dusumea-Pereti Despartitori Larice Siderian - photo 3 Fatade-Deking-Dusumea-Pereti Despartitori Larice Siderian - photo 4 Fatade-Deking-Dusumea-Pereti Despartitori Larice Siderian - photo 5

Fatade-Deking-Dusumea-Pereti Despartitori Larice Siderian

Price not specified
Мунтяну Илья Витальевич, ген.Директор
Flagma member since 12 March 2017
Sell

Stimati Domni!
Societatea noastra importa bustean de Larice Siberian din Federatia Rusa din Regiunea Krasnoyarsk, loc. Boguceany. In aciasta zona lemnul de Larice Siberian are densitatea cea mai mare din toata Siberia(4-7 inele anuale pe centimetru de diametru).
Debitarea busteanului si uscarea cherestelei se face in Romania pe un set de utilale de inalta performanta. Putem executa debitari in asa fel incit sa obninem cherestea Radiala, Semiradiala,2-ex Log,3-ex Log,4-ex Log.
Deasemenea producem elemente finite din gama Fatade, Terase, Dusumele, Pereti Despartitori din Larice Siberian.
Este un lemn dens, tare, rezista la intemperii, are antiseptic natural, nu este atacat de insecte si ciuperci, rezista in timp.(Venetia este construita pe Larice Siberian).
Pe toti cei interesati de cherestea uscata de larice siberian si de produse finite din acest material Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.
Va multumim.

Renewed: 21 March 2019, 11:03
views: 302
Similar ads
€535-745 /cu m wholesale
MG HOLZ, SRL, Galaţi
Stimati Domni! Societatea noastra importa bustean de Larice Siberian...
International ads  3,800,000
×
×
×
×
×